ریست فکتوری آیفون
ریست فکتوری کردن در گوشی های موبایل عملی است که کم و بیش برای همه کاربران کاربرد دارد. مطلب امروز ما درمورد ریست فکتوری کردن آیفون است. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
در چه مواقعی گوشی آیفون نیاز به ریست فکتوری دارد؟
- برای فروش گوشی: یکی از رایج ترین دلایل ریست فکتوری کردن گوشی برای حذف اطلاعات کاربری قبل از فروش است.
- پر بودن حافظه: در برخی موارد، ظرفیت گوشی شما تا حدی پر شده است که شما توانایی استفاده از گوشی را ندارید. یا اینکه حتی با حرف کردن اطلاعات، فضای داخلی گوشی خالی نمی شود. در چنین مواقعی ریست فکتوری کردن راه چاره است.
- فراموشی Restriction Passcode: این گزینه برا امنیت گوشی زمانی که گوشی را به دست فرد دیگری می سپاریم کاربرد دارد. این نوع رمز با رمزی که روی صفحه گوشی قرار دارد متفاوت است و در صورت فراموشی، با ریست فکتوری کردن مشکل حل می شود.
تفاوت بین ریست فکتوری، هارد ریست و فلش کردن
- هارد ریست: انجام هارد ریست در گوشی، هیچ اطلاعاتی را پاک نمی کند. بلکه گوشی ریستارت شده و هارد گوشی از اول راه اندازی می شود.
- ریست فکتوری: با انجام ریست فکتوری تمامی تنظیمات و داده ها به حالت اولیه کارخانه بازگشته و اطلاعات گوشی حذف می شود.
- فلش کردن: در این عملیات نیز تمام اطلاعات حذف می شود اما تفاوت اصلی فلش کردن، در نصب یک رام ( سیستم نرم افزاری) جدید روی گوشی است.
نکات مهم که قبل از ریست فکتوری کردن باید رعایت کنید
گوشی های آیفون از امنیت بالایی برخوردار هستند و به همین دلیل قبل ریست فکتوری کردن باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید.
- جیلبریک بودن گوشی: در صورت جیلبریک بودن ممکن است عملیات ریست شدن به درستی انجام نشود. در این مورد بهتر است گوشی را ریستور کنید.
- اکتیو بودن غیر قانونی: در صورت اینکه گوشی شما به صورت غیر قانونی اکتیو باشد، یعنی اینکه قفل آیکلود دور زده شده یا گوشی قفل شبکه های خارجی باشد، پس از ریست فکتوری نیاز به اکتیو دوباره گوشی هستید.
- خاموش بودن Find my iPhone: در صورت خاموش نبودن این گزینه عملیات ریست فکتوری انجام نمی شود بنابراین ابتدا آن را از داخل تنظیمات خاموش کنید
- پشتیبان گیری از اطلاعات: اطلاعات پس از ریست فکتوری کاملا حذف شده و غیر قابل بازگشت است. بنابراین قبل از انجام ریست فکتوری از اطلاعات خود پشتیبان تهیه کنید.
انواع روش های ریست فکتوری آیفون
برای ریست فکتوری آیفون از سه روش می توان استفاده کرد. گوشی موبایل، نرم افزار iTunes و نرم افزار 3UTools. استفاده از نرم افزار 3UTools و خود گوشی به نسبت راحت تر و سریع تر است بنابراین در ادامه، در خصوص این دو روش صحبت می کنیم.
ریست فکتوری از طریق تنظیمات گوشی آیفون
ریست فکتوری از تنظیمات خود گوشی بسیار آسان است. برای انجام این کار به تنظیمات گوشی خود رفته و در قسمت جستوجو کلمه Reset را نوشته و جستوجو کنید. همچنین می توانید از مسیر زیر نیز به این بخش برسید
General> Reset
در این قسمت روی گزینه Reset all Content and Settings کلیک کنید و سپس با زدن رمز گوشی، عملیات ریست فکتوری را تایید کنید.
ریست فکتوری از طریق نرم افزار 3UTools
ریست فکتوری کردن از طریق نرم افزار 3UTools هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با انجام آن از طریق گوشی ندارد، اما برای زمانی استفاده می شود که در گوشی شما Restriction Passcode فعال شده است و شما آن را فراموش کرده اید.
برای ریست فکتوری کردن از طریق این نرم افزار ابتدا جدید ترین نسخه آن را دانلود کنید. این نرم افزار رایگان است و میتوانید از طریق سایت های ایرانی نیز آن را دریافت کنید.
وارد نرم افزار شده و از قسمت Toolbox گزینه Erase All Data را انتخاب کنید. در مربع خالی عبارت understood را تایپ کرده و سپس گزینه Erase All Data را بزنید. عملیات شروع شده و گوشی لوگوی اپل را نشان می دهد. پس از اتمام پروسه گوشی شما خود به خود ریستارت می شود.